top of page

Koppel shoot / loveshoot Ossendrecht

Dit stel gaat bijna trouwen, voorafgaand aan hun bruiloft maakte ik deze loveshoot van hun.

Vanaf 8 uur trouwfotografie zit dit bij mij standaard bij de trouwfotografie inbegrepen. Een mooie manier om alvast aan de camera te wennen en zo gaat een bruidspaar ook veel zelfverzekerde de trouwreportage op de trouwdag zelf in.


Bij een loveshoot ligt de focus vooral op de liefde voor elkaar. Ik doe mijn best om er voor te zorgen dat het koppel zich op hun gemak voelt tijdens de shoot. Dit doe ik door verschillende opdrachtjes en aanwijzingen te geven. Zo is het stel vooral bezig met elkaar en kunnen ze samen genieten en lol maken. Terwijl ik de echte emoties fotografeer en spontane portretten maak.


De locatie waar deze koppel shoot gemaakt werd was een last minute keuze. S'ochtends ontmoette we elkaar eerst op hun favoriete wandel plek in de polder van Woensdrecht. Maar wat een wind stond daar! Valerie heeft een mooie lange bos krullen, iets wat minder goed samen gaat met een winderige plek voor een fotoshoot.

We besloten hierom te vertrekken naar een locatie met een mooie open plek in het bos waar we uit de wind de fotoshoot konden maken. En hier bleek zelfs het parkeerterrein met de klaprozen een hele mooie achtergrond te zijn voor hun shoot.




Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page