top of page

ZAKELIJK PORTRET / PERSONAL BRANDING

 

Portret foto's met een professionele uitstraling, authentiek, fris en eigentijds. 

 

Geef je zakelijke profiel een upgrade met een goede portret foto. Ben je ondernemer, zzp-er of werk je in een zakelijke omgeving? Dan gebruik je waarschijnlijk online media zoals LinkedIn om met jouw relaties te communiceren en om een zakelijk netwerk op te bouwen. Een goede professionele zakelijke portretfoto draagt bij aan het gevoel van vertrouwen.

 

Voor ik de fotoshoot van je ga maken hoor ik graag meer over jouw wensen. Waar heb je de zakelijke foto voor nodig? Wat wil je uitstralen?

 

De fotoshoot wordt in een ontspannen en ongedwongen sfeer gemaakt, ik geef je aanwijzingen tijdens het maken van de foto’s. Geen ongemakkelijke poses, maar ik pas de shoot aan op wie je bent en wat je wil uitstralen. Mocht je het fijn vinden om met een moodboard dan behoord dit ook tot de mogelijkheden.

 

Na de fotoshoot selecteer ik de 10 beste foto’s en ga ik aan de slag met de beeldbewerking.  Ik bewerk de foto’s let hier bij op kleur, licht en eventuele oneffenheden in het portret. De foto’s worden digitaal in hoge en lage resolutie aangeleverd, in kleur en zwart-wit.

Ben je opzoek naar iets uitgebreiders dan alleen een zakelijk portret? Dan is een Personal Branding shoot misschien iets voor jou. 

Personal branding is jouw verhaal vastgelegd als ondernemer. Met een personal branding shoot laat je het gezicht achter de onderneming zien. Wie je bent en waarom klanten jou moeten kiezen.

Hier kan je meer lezen en bekijken over de mogelijkheden van deze uitgebreide serie:

zakelijk portret - personal branding
zakelijk portret
zakelijk portret - personal branding
zakelijk portret by Lindsey
zakelijk portret
zakelijk portret by Lindsey
zakelijk portret
zakelijk portret
zakelijk portret
zakelijk portret
zakelijk portret
zakelijk portret
zakelijk portret

(klik op de foto om te vergroten)

bottom of page