top of page

KINDERFOTOGRAFIE

thuis of op locatie

Wil je mooie frisse, sprankelende fotoshoot van je kind / kinderen laten maken, lekker buiten op locatie of bij jullie thuis?

 

Bij Fotografie by Lindsey kan je terecht voor kinderportretten in een ontspannen sfeer. Tijdens de fotoshoot neem ik ruim de tijd zodat kinderen zich op hun gemak kunnen voelen en gefotografeerd kunnen worden zoals ze echt zijn. Sommige kinderen vinden het erg leuk om gefotografeerd te worden en kijken uit naar de fotoshoot, andere kinderen vinden het best spannend en hebben even de tijd nodig om te wennen aan de camera. Maar allemaal staan ze uiteindelijk mooi op de foto, puur en spontaan. Bij een kinderfotoshoot kunnen zowel foto's van het kind alleen, samen of van het hele gezin gemaakt worden.

 

Interesse? Neem dan hier contact op voor vragen of meer info

 

Voor de oudere kinderen kan je terecht bij Fotografie by Lindsey voor een mooie serie pure kinderportretten. De fotoshoot kan op een binnen of buiten locatie of gewoon bij je thuis worden gemaakt in een ontspannen sfeer.

Fotografie by Lindsey is als fotograaf gevestigd in de omgeving van Bergen op Zoom maar door heel Nederland en België te boeken.

(klik op de foto om te vergroten)

bottom of page