top of page

KINDERFOTOGRAFIE
thuis of op locatie

 

Wil je een mooie kleurrijke spontane fotoshoot van je kind of kinderen laten maken, op locatie of bij jullie thuis? Dan nodig ik je graag uit om een fotoshoot bij mij te boeken. Bij Fotografie by Lindsey kan je terecht voor kinderportretten in een ontspannen sfeer. Tijdens de fotoshoot neem ik ruim de tijd zodat kinderen zich op hun gemak kunnen voelen en gefotografeerd kunnen worden zoals ze echt zijn. Sommige kinderen vinden het erg leuk om gefotografeerd te worden en kijken uit naar de fotoshoot, andere kinderen vinden het best spannend en hebben even de tijd nodig om te wennen aan de camera. Maar allemaal staan ze uiteindelijk mooi op de foto, puur en spontaan.

 

Kinder fotoshoot

 

Kinderen fotograferen is soms echt een uitdaging, maar juist de chaos die er kan zijn en de spontaniteit maakt het zo leuk. Bij mij hoeven niet alle kinderen lachend in de lens te kijken, juist die spontane momenten tijdens de fotoshoot leveren de mooiste foto’s op. Het moet natuurlijk wel bij je kind passen, er zijn ook kinderen waar het juist wel bij past om vrolijk geposeerd of juist heel serieus de lens in te kijken. Tijdens een fotoshoot ontdek ik dit snel genoeg, werkt een bepaalde aanpak niet, dan kies ik voor een andere aanpak. Soms is het hard werken en een andere keer staat het er sneller op, maar ik kom altijd terug van een shoot met voldoende mooie foto’s om uit te kiezen.

 

Samenstelling foto's

 

Een kinderfotoshoot kan van een kind alleen gemaakt worden maar ook van meerdere kinderen samen uit de familie. Meestal maak ik dan een mix van verschillende samenstellingen van de kinderen bij elkaar en de kinderen alleen. De prijzen van de fotoshoots zijn standaard t/m 4 personen, maar voor een meerprijs per kind kan dit ook uitgebreid worden.

Kleur gebruik

 

Ook een belangrijk onderdeel in de foto’s. Denk hier van te voren goed over na, een lieveling trui, broek of jurk kan namelijk dagelijks prima zijn maar in een foto net iets minder goed uitkomen. Wel is het natuurlijk belangrijk dat kinderen zich fijn en mooi voelen in het geen ze aan hebben tijdens de shoot. Mijn advies is om te kiezen voor een kleuren thema, effen kleding is meestal mooier dan drukke prints en opdrukken in foto’s. En natuurlijke tinten zijn vaak ook een hele mooie mooi keuze. Blijf liever weg van neon of hele donker kleding, dit kan voor een fotoshoot namelijk minder de uitstraling geven die je wenst voor een foto.

 

Interesse? Neem dan hier contact op voor vragen of meer info

(klik op de foto om te vergroten)

Fotografie by Lindsey is als fotograaf gevestigd in de omgeving van Bergen op Zoom maar door heel Nederland en België te boeken.

bottom of page