Over Lindsey

 

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in mijn fotografie!

 

Ik ben Lindsey,  40 jaar en woon in Hoogerheide. Mijn passie ligt bij het fotograferen van mensen. Door mijn creatieve achtergrond als grafisch vormgeefster, fotografe en kunstenares heb ik een unieke eigen stijl ontwikkeld. Mijn fotografie is puur en creatief, ik hou er van om mooie gebeurtenissen op het juiste moment vast te leggen.

 

Naast fotograaf ben ik natuurlijk ook nog een persoon. Ik ben gek op mijn dochter en lieve vriend. Ik ben creatief en hou van sporten. Mijn familie en vriendinnen zijn ook erg belangrijk voor me.

 

Wil je je ervaring met Fotografie by Lindsey delen?

Schrijf een review

Reacties van klanten

 

 

Fotoshoot Lynn

 

Fotografie by Lindsey is een echte aanrader op vlak van fotografie!

Lindsey is een enorm fijne, zachte, lieve fotografe met kennis van zaken.

Ze stelt iedereen op hun gemak en de mooie foto's die eruit voortkomen zijn echte pareltjes.

Mooie selectie van foto's en tot in de puntjes afgewerkt!

Niet twijfelen, bij Fotografie by Lindsey krijg je waar voor je geld.

 

Fotoshoot Jade

 

Ik ben heel blij met de foto's en het hoesje zag er heel leuk uit. De fotoshoot was ook heel gezellig. Ik vind je heel aardig en een goede fotograaf. De locatie was ook heel mooi. Mijn mama zegt nog dat je me ook goed begeleid en dat ik me op mijn gemak ging voelen tijdens de shoot :)

 

Fotoshoot Eveline

 

Een fotoshoot bij Lindsey Post is ideaal voor iedereen. Als je al weet hoe je op de foto wil, dan geeft Lindsey je die vrijheid. En als je nog geen idee hebt over wat je precies wil, dan heeft Lindsey genoeg leuke ideeën! Met haar vriendelijke benadering, creëert zij een ontspannen sfeer, waar zowel kinderen als volwassenen zich goed bij voelen.

Wij hebben een hele leuke dag gehad! Bedankt Lindsey!

 

Fotoshoot Chloë

 

Lindsey is een heel rustige zachte fotografe die Chloë heel goed begeleide, hoe ze moest gaan staan en wat ze wilde zien van Chloë. Samen blijken ze een superteam. Ik ben overbodig en geniet daarom van een afstandje mee. Hierna kan Chloë zich omkleden, even lekker wat drinken met wat lekkers wat Lindsey mee had genomen en daarna mocht Chloë weer voor de camera gaan staan. De aanwijzingen zijn duidelijk en het is een heel relaxte shoot. Kort samengevat is Lyndsey een topfotografe die haar rust overbrengt op het model waar ze mee bezig is en er op die manier uithaalt wat ze eruit kan halen. Wij zijn enorm blij met het resultaat van de foto's van Chloë. Puur  en naturel ...............

 

Fotoshoot Montana

 

Wil je mooie, leuke, spontane foto’s dan kan ik Fotografie by Lindsey iedereen aanraden. De gemaakte foto’s van Montana op locatie zien er echt geweldig uit. Lindsey heeft oog voor ieder detail bv. licht, kleur en zeker de locatie. Altijd spannend om het eindresultaat te zien, nu die mag er zijn. 

Lindsey neemt alle tijd om het model zo goed mogelijk voor haar camera te fotograferen. 

En dan het eindresultaat… een geweldige persoonlijke cd waarop al mooie foto’s staan en een hele leuke collage van de ochtend.

Fotoshoot Senne en Jill

 

Ik heb je een 3tal jaren geleden voor het eerst ontmoet. Ik was gecharmeerd door je uitstraling en rust, er was ook dadelijk een klik tussen jou en mijn dochtertje Jill. Het was haar eerste communie en de finishing touche van haar speciale dag waren je prachtige foto's. Ik had een selectie gemaakt waartussen de familie kon kiezen maar allen hadden het zo moeilijk met kiezen, ze zouden ze allemaal mee naar huis hebben willen nemen! Jij kan Jill zowel heel serieus als heel speels op foto zetten, de leuke attributen zoals het mandje en de ballonnen maakten de foto's weer een tikkeltje anders. Ik was zo trots op je foto's! Ondertussen zijn we nog eens bij je geweest en heb je mijn zoon mogen fotograferen. Hij is speciaal door zijn ASS maar jij kon hem dadelijk geruststellen en er was weer die klik, hij voelde zich onmiddellijk goed bij je met als resultaat verschrikkelijk mooie foto's van hem! Ik kan je alleen maar aanraden aan iedereen, een keigoede fotografe met engelengeduld en oog voor detail, snelle werking en een fijn contact met haar klanten!

fotografiebylindsey@gmail.com  I  KVK 63059134  I  Tel. 06-21621132

 

algemene voorwaarden

© 2020 by Fotografie by Lindsey

  • Instagram App Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Facebook App Icon