top of page

Over Lindsey

 

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in mijn fotografie!

 

Ik ben Lindsey,  44 jaar en woon in Hoogerheide, in het buitengebied met als buren Bergen op Zoom.

Ik ben jaren geleden begonnen als kunstenaar, ik maakte muurschilderingen en illustraties. Later toen de markt wat begon te verschuiven naar het digitale besloot ik om te gaan scholen naar de grafische wereld. Waar ik ook met fotografie in aanraking kwam. Dit vond ik zo leuk dat ik hier verder voor ben gaan leren. En uiteindelijk het grafische en het tekenen steeds meer achter me liet. Nu ben ik al ruim 14 jaar werkzaam als fotograaf en bied ik verschillende shoots en reportages aan via Fotografie by Lindsey en de site Trouwherinneringen. 

 

Mijn creativiteit kan ik gelukkig nog steeds kwijt in mijn werk en ik ontwikkel mij nog steeds! Elk jaar stel ik mezelf een doel om te bereiken binnen mijn vakgebied. Zo blijf ik steeds verder groeien als fotograaf.

 

Ik heb bijvoorbeeld een paar jaar geleden de fine art fotografie toegevoegd aan mijn werk. Hiermee pak ik terug naar hoe ik ooit ben begonnen als kunstschilder. Heerlijk om ook hier creatief mee bezig te zijn!

 

Verder zijn jullie natuurlijk ook benieuwd hoe ik ben als fotograaf. Ik ben creatief (maar dat lazen jullie hier boven al). Ik ben rustig, geduldig, hou van details en ik vind werken met kinderen erg leuk. Bij gelegenheidsfotografie ben ik op de achtergrond en waar nodig pak ik de leiding op de voorgrond. Ik zit altijd vol met ideeën. Hou van spontane beelden en doe mijn best om deze te creëren. Ik ben altijd op zoek naar mooie nieuwe locaties voor shoots en heb al een hele lijst voor jullie.

 

Naast fotograaf ben ik een trotse moeder van 2 dochters en sinds 2022 getrouwd met de leukste en liefste man. Ik woon op een boerderij (maar heb geen boeren bedrijf). Hou van de natuur, honden ( vooral van onze labrador Lizzy ), dingen van vroeger, bloemen, kunst, wandelen, fietsen, reizen, nieuw dingen en plekken ontdekken en mijn familie en vriendinnen. 

over mij Fotografie by Lindsey

Trouwfotografie Roosendaal

Wat een prachtige foto's Lindsey we zijn onder de indruk, super dank.We zijn erg blij

Naomi & Rob

Wil je je ervaring met Fotografie by Lindsey delen?

Schrijf een review

bottom of page