top of page

Newborn shoot Bergen op Zoom


Deze newborn shoot maakte ik alweer even geleden van kleine Hannah, voor de fotoshoot kwam ik bij haar thuis in Bergen op Zoom. Ik start altijd met het bespreken van de wensen voor de fotografie en het uitleggen van verschillende kleuren en accessoires voor de fotoshoot. Ouders kunnen dan kiezen wat het beste bij hun past. En zo startte ik de fotoshoot van Hannah ook, er werd gekozen voor één achtergrond met wat kleine kleur toevoegingen, heel rustig en puur. En de moeder van Hannah had een aantal voorbeelden van wat voor newborn foto's haar aanspraken.

In de serre op de keuketntafel maakte ik een lekker warm en zacht plekje voor het maken van de newborn shoot en we konden van start, tenminste toen kleine Hannah sliep. Aan het einde van de shoot maakte ik nog een paar wakkere foto's.

Een samenvatting van het eindresultaat van de newborn shoot wil ik graag met jullie delen.

Ben je ook in verwachting of net bevallen? Dan kom ik bij jullie thuis ook graag een newborn shoot maken. Neem hier contact met mij op voor het reserveren van jullie uitgerekende datum of meer info.

Een newborn shoot is ook kano te geven in de vorm van een cadeaubon.


bottom of page