top of page

Bedrijfsfotografie wandelcoach


Tijdens een wandeling door het bos in Breda waar ik op zoek was naar een nieuwe fotolocatie (die hier dichtbij gelegen was) kwam ik Stienke tegen. Ik vroeg haar de weg naar de plek die ik zocht en we raakte in gesprek. Ze bleek wandelcoach te zijn en is gevestigd in Eindhoven. Ze vertelde bezig te zijn aan haar nieuwe website voor coaching bij autisme, voor deze website (die toen nog niet online was) moesten ook nog nieuwe bedrijfsfoto's gemaakt worden. We wisselden gegevens uit, gingen hier later verder over in gesprek en maakte een afspraak voor het maken van de bedrijfsfotografie.

Voor de bedrijfsfotografie zelf spraken we af in een natuurgebied in Eindhoven waar ik haar met twee coachies fotografeerde tijdens een wandeling door het gebied. Ondertussen bespraken we verder welke sfeer ze graag wilde uitstralen op haar website en paste hier de setting van de shoot op aan.

Het licht was erg mooi die dag, de wandeling was gezellig en de foto's zijn sfeervol geworden.

Inmiddels staat de nieuwe website van Stienke online met al een aantal van de foto's: coachingbijautisme.nl

En binnenkort volgen ook de foto's op haar tweede site:

Wil je jouw bedrijf ook mooi in beeld brengen met sfeervolle bedrijfsfotografie die bij het bedrijf past? Ik ga graag met je in gesprek om de mogelijkheden en wensen te bespreken. Neem hiervoor hier contact op met Fotografie by Lindsey


bottom of page