top of page

Familiefotografie Zevenbergen


Als verrassing voor opa en oma kwamen deze 4 neefjes en nichtjes samen voor het maken van een familiefotoshoot. Opa en oma waren op vakantie en de kinderen en klein kinderen paste even op het huis, in de tuin van hun huis in Zevenbergen, die mooi aan het water gelegen was, maakte ik de familiefotoshoot.

De kinderen waren lekker druk en vlogen alle kanten op, het was een aardige klus om ze samen op de foto te krijgen. Maar spelende wijs lukte dit goed, dit levert meestal de meest spontane en vrolijke foto's op.

Bekijk hier de samenvatting van de familiefotografie van deze 4 vrolijke kleinkinderen in Zevenbergen.

Wil je ook een fotoshoot laten maken van je kinderen of gezin? Neem dan hier contact op met Fotografie by Lindsey voor meer info of het maken van een afspraak.

bottom of page