top of page

Newborn fotografie Breda


Toen Lizette aan het bevallen was nam haar moeder contact met mij op voor het boeken van een origineel geboorte cadeau. Een paar dagen later kwam ik bij het "nieuwe gezin" thuis in Breda voor het maken van de newborn fotoshoot van Marly.

Marly is een klein alert meisje dat alles goed in de gaten houd. Een ruime tijd probeerde we haar in slaap te laten vallen voor het maken van de meest pure newborn foto's, maar zonder succes....met grote ogen bleef ze de camera in kijken. We besloten daarom om de fotoshoot te beginnen met de familiefoto's en de foto's op haar kamertje. Toen we dachten dat de serie compleet was viel ze in slaap, ik haalde snel weer mijn camera uit de tas en maakte nog een aantal pure newborn foto's.

Wil je ook newborn foto's laten maken of ben je opzoek naar een origineel geboorte cadeau? Neem dan hier contact op met Fotografie by Lindsey voor info of het boeken van een newborn fotoshoot.


bottom of page