Newborn fotografie Klundert


Mylo, een klein en stoer jongetje, lag lekker te slapen terwijl ik een serie newborn foto's van hem maakte. Toen we even later toe waren aan het maken van de foto's samen met zijn ouders was hij klaar wakker en keek met een eigenwijze blik de camera in. Het werd een mooie serie pure newborn foto's.

Wil je ook een newbornfotoshoot van je pasgeboren kindje laten maken? Of iemand verrassen met een origineel geboorte cadeau? Neem dan hier contact op met Kiddografie / Fotografie by Lindsey voor het maken van een afspraak of het opvragen van meer info.

www.kiddografie.nl


fotografiebylindsey@gmail.com  I  KVK 63059134  I  Tel. 06-21621132

 

algemene voorwaarden

© 2020 by Fotografie by Lindsey

  • Instagram App Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Facebook App Icon