Zwangerschap en newborn fotoshoot Etten-Leur


Maartje en Ronald waren in verwachting van hun eerste kindje, ze kozen er voor om een combinatie fotoshoot te laten maken. In de laatste periode van de zwangerschap kwam ik bij ze thuis in Etten-Leur voor het maken van de zwangerschapsfotoshoot. Bij de fotoshoot gebruikte ik veel leuke accessoires van de babykamer, deze kon ik later weer terug laten komen bij het maken van de newborn fotoshoot van kleine Emma.

Ben je ook in verwachting en wil je deze bijzondere periode vast laten leggen voor later? Kijk dan voor meer informatie of voor het maken van een afspraak op de website van Kiddografie / Fotografie by Lindsey:

www.kiddografie.nl

www.fotografiebyliebylindsey.com

#zwangerschapfotografie #zwangerschapsfotografieEttenLeur #newbornfotoshoot #newbornfotografie #newbornfotografieEttenLeur

fotografiebylindsey@gmail.com  I  KVK 63059134  I  Tel. 06-21621132

 

algemene voorwaarden

© 2020 by Fotografie by Lindsey

  • Instagram App Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Facebook App Icon