top of page

Het trouwseizoen

Weer terug van weg geweest op het blog! Het is echt lang geleden dat ik hier iets heb gedeeld. Maar ja, één van de goede voornemens van 2024 zijn hier meer van me laten horen. Want er is zeker altijd genoeg werk om met jullie te delen.


Dit blog heeft te maken met het klaarmaken voor een nieuw trouwseizoen. Het is winter, een periode waarin het met bruiloften wat rustiger is, maar op de achtergrond zeker niet stil. Momenteel worden er vele kennismakingsgesprekken gevoerd met bruidsparen die dit trouwseizoen gaan trouwen. En de nieuwe voorbeeldalbums liggen bij de drukker. De website wordt ook langzaam aangevuld met al het moois van afgelopen trouwseizoen. Lees hier onder meer over één van de bruiloften van afgelopen trouwseizoen...Eén van de bruiloften van afgelopen seizoen was de bruiloft van Vincent en Chloe. Ze kozen voor een bijzondere trouwlocatie, Franken Fruit in Bergen op Zoom. De weersvoorspellingen daalde in de dagen voor hun bruiloft naar heel veel regen. Vincent en Chloe werkte die week hard om hun bruiloft toch buiten, maar "waterdicht" te maken. En wat een prachtige trouwdag werd het! 

 

Onder tenten, in de grote loods, in en rond de boomgaard vond hun bruiloft plaats. En de sfeer zat er goed in, gelukkig was het uiteindelijk op de juiste momenten droog en kon er een groot gedeelte van de dag toch nog in de zon gevierd worden.

 

Hier is een kleine samenvatting van hun trouwfotografie!Comments


bottom of page