top of page

Een newborn shoot aan huisJullie zijn net ouders geworden en je kan wel dagen naar je kindje kijken en genieten van de kleine momenten. Maar wat vliegt deze newborn tijd voorbij.  Pasgeboren babytjes zijn echt maar heel kort super klein, daarom kom ik kort nadat een kindje geboren is in de eerste weken bij het kindje thuis voor het maken van de newborn shoot.


Een newborn fotoshoot is heel bijzonder. Ik maak pure beelden van jullie kindje alleen en / of samen met jullie gezin. Hierin hou ik natuurlijk rekening met jullie wensen voor de shoot. Veel ouders kiezen er voor om het kindje zonder luier bloot te laten fotograferen passend bij de mooie pure pasgeboren sfeer die ik graag vang in mijn fotografie. Maar het kan ook zo zijn dat het bloot niet bij jullie of bij jullie kindje past, dan kan er ook gekozen worden voor een shoot met kleertjes aan. Het is dan vooral belangrijk dat de kleding goed past, de kleuren het liefst effen en neutraal zijn en de handjes en voetjes bloot zijn.

Naar een newborn shoot neem ik ook altijd een paar setjes newborn kleding mee om uit te kiezen. Mochten jullie dit fijn vinden, dan kan hier gebruik van gemaakt worden.


Zo fotografeerde ik Liam ook toen hij 5 dagen oud was in twee pakjes die ik ter beschikking had voor de fotoshoot. Het staat hem super schattig toch?!


Bekijk hier meer info over newborn en babyfotografie


(klik op de afbeelding om het te vergroten)Comments


bottom of page