top of page

Een fotoshoot met jullie huisdier

Een huisdier, een klein of groot beest(je) dat je koestert. Vanaf het moment dat het bij jullie komt zit het in je hart en hoe mooi is het om dit in beeld vast te laten leggen met een familie of portretshoot samen met jouw dier?

De fotoshoot wordt gemaakt in een ongedwongen sfeer, met de focus op jullie band met jullie dier. 


Op locatie


De meeste fotoshoots met huisdier worden op locatie gemaakt. Niet voor alle huisdieren is dit geschikt, maar voor de huisdieren waarbij het mogelijk is neem ik jullie graag mee op een wandeling in de natuur. Tijdens onze wandeling creëer ik spontane momenten waarin jullie band met het dier mooi, liefdevol en puur naar voren komt. De beelden van jullie fotoshoot weerspiegelen wie jullie zijn als gezin waarvan jullie huisdier onderdeel is.


Bij jullie thuis, in de wei of op de boerderij

Sommige dieren zijn minder geschikt om mee op stap te nemen, geen probleem, dan kom ik naar jullie of jullie locatie toe voor de fotoshoot. De achtergrond is natuurlijk ook wel belangrijk voor de sfeer in de beelden. Op jullie locatie aangekomen zal ik eerst een ronde lopen om de mooie en geschikte plekken te bekijken voor de shoot. 

Zijn jullie enthousiast geworden?

Laat het me dan weten en sta binnenkort ook met jullie huisdier voor mijn lens!

Wil je eerst nog meer zien of lezen over een fotoshoot met huisdier? dat kan hierComments


bottom of page