top of page

Bedrijfsfotografie kinderdagverblijf

Bedrijfsfotografie, karaktervolle beelden van jouw bedrijf. 

Het is belangrijk om je als bedrijf of zelfstandige te onderscheiden in beeld, dit versterkt je identiteit en helpt bij het werven van nieuwe klanten.  Door te kiezen voor professionele bedrijfsfotografie voor bv jullie website of promotie materiaal krijgen mensen een mooie indruk van het bedrijf. Zonder woorden zeg je met de juiste foto's waar het bedrijf over gaat. 


Babino kinderopvang heeft 24 vestigingen in de Zaanstreek. Hun website was toe aan een upgrade, een site die beter laat zien wie ze zijn en waar ze voor staan. Voorheen maakte ze gebruik van standaard stockfoto's die niet veel zeiden over Babino zelf eigenlijk. Dit moest anders en zo kwamen ze in contact met mij voor de fotografie.

We maakte samen een plan en plande twee shoot dagen in, de ouders werden gevraagd welke kinderen wel en niet op de foto mochten en we maakten een shot list en moodboard voor de fotografie. Naast de sfeer fotografie van verschillende onderdelen van het dagverblijf moesten ook alle gevels gefotografeerd worden.

Heb je ook interesse in bedrijfsfotografie voor jouw onderneming?

Bedrijfsfotografie wordt aangepast op het bedrijf, pakketten zijn op maat. Aan de hand van de wensen voor de fotografie wordt het pakket samengesteld.


Meer info en voorbeelden van bedrijfsfotografie zijn hier te bekijken
.

댓글


bottom of page