top of page

Strandfotoshoot vriendinnen


Hoe leuk is het om een fotoshoot samen met je vriendinnen te laten maken! En dan zeker op zo'n sfeervolle locatie als het strand bij zonsondergang. Deze 5 vriendinnen kozen ervoor om dit cadeau te geven voor de verjaardag van één van hen. Zo werd Ellen op haar 14de verjaardag verrast met dit speciale cadeau. Van te voren werden de wensen voor de fotoshoot besproken, de kleding op elkaar afgestemd en natuurlijk kon er tussendoor ook van kleding gewisseld worden. Bij de vriendinnenfotoshoot maakte ik spontane, geposeerde en portretfoto's en zoals de wens was in verschillende samenstellingen.

Bekijk hier een samenvatting van deze sfeervolle strandfotoshoot bij zonsondergang op het strand.

Wil je ook een (strand)fotoshoot samen met je vriendinnen laten maken? Neem dan hier contact met mij op voor meer info of het laten maken van jullie vriendinnenfotoshoot.

strandfotoshoot vriendinnenfotoshoot

bottom of page