top of page

Newborn fotografie Roosendaal


Newborn fotografie, zo puur klein en schattig. Zijn jullie ook in verwachting van een lief klein mensje? Dan kom ik jullie pasgeborene babytje ook graag fotograferen. Het maken van newborn fotoshoots is iets wat ik met veel liefde voor het vak doe. Het is iedere keer weer speciaal om in de eerste weken van een kindje langs te mogen komen voor het vastleggen van de mooiste pure momenten. Zo kwam ik ook bij Kiki thuis in Roosendaal voor het maken van haar newborn fotoshoot. In 2017 was ik al bij dit gezin thuis geweest voor het maken van de newborn fotoshoot van Sarah die nu een grote zus geworden is. En wat zijn ze lief om samen te zien, kleine Kiki en grote zus Sarah. De foto links boven waarop Sarah Kiki een kusje geeft is echt mij favoriet uit deze serie.

Bekijk hieronder een samenvatting van de newborn fotoshoot.

Als je ook een newborn fotoshoot door mij wil laten maken of hier graag meer info over wil ontvangen, dan kan je mailen naar:

bottom of page