top of page

Portretfotografie Brabant


Portretfotografie, sta jij binnenkort ook voor mijn lens? Ik vind het heerlijk om portretfotoshoots te maken, nieuwe ideeën uit te werken en op super leuke, mooie of stoere locaties te fotograferen. Voor deze fotoshoot sprak ik af met Inge op een locatie waar ik altijd al eens wilde fotograferen, Strijp-S. Van te voren maakte ik een moodboard voor de portretfotoshoot en besprak ik samen met Inge de sfeer en de hierbij behorende stijl van de kleding. Een gedeelte van het eindresultaat van deze sfeervolle portretfotoshoot heb ik voor jullie samengevat in dit blog.

Wil je ook een portretphotoshoot door mij laten maken? Mail dan voor meer info of het maken van een afspraak naar fotografiebylindsey@gmail.com

Portretfotografie Eindhoven


bottom of page