top of page

Newborn fotografie Rijsbergen


In 2016 kwam ik voor het eerst bij dit gezin thuis in Rijsbergen voor het maken van de newborn foto's van Max, inmiddels is Max de grote broer van Kay geworden en mocht ik opnieuw langs komen voor het maken van de newborn fotoshoot.

Max zijn oude kamer was met wat nieuwe accessoires veranderd in de babykamer van Kay. Dezelfde babykamer gebruikte ik eerder als achtergrond voor de newborn fotoshoot van Max en dit keer voor de newborn fotoshoot van Kay. De wens was om de fotoshoot in dezelfde sfeer te maken, zodat de foto's van Kay mooi paste bij de newborn foto's van Max die al op verschillende plaatsen in het huis hingen :)

Bekijk hier een samenvatting van beide fotoshoots.

Wil je ook mooie foto's van je pasgeboren kindje laten maken? Neem dan hier contact op met Fotografie by Lindsey voor meer info of het inplannen van jullie fotoshoot.

Het blog van de newborn fotoshoot van grote broer Max; newborn fotografie Rijsbergen

Even terugkijken naar de newborn fotoshoot van grote broer Max:


bottom of page