top of page

Loveshoot Bergen op Zoom


Fotografie by Lindsey wenst je een gelukkig en fotogeniek 2019!

Met het eerste blog van 2019 wil ik met jullie de liefde vieren in de vorm van een loveshoot.

Een loveshoot is een serie mooie foto’s samen met je partner waar jullie liefde voor elkaar goed in naar voren komt. Een loveshoot kan als voorbereiding op jullie trouwfotografie gemaakt worden ( een pré-wedding shoot ), maar dit hoeft absoluut niet. Het belangrijkste is dat jullie gek op elkaar zijn, als stel en dit op een mooie manier willen laten vastleggen. Geen standaard foto’s, maar ongedwongen op een mooie plek die bij jullie past.

Deze loveshoot maakte ik van Karthleen en Menno op locatie in Bergen op Zoom. Het was al laat op de dag, de zon ging bijna onder en de mist begon zich over de heide te vormen toen ik met dit vrolijke stel afsprak op de heide van Bergen op Zoom voor het maken van hun loveshoot.

Wil je ook mooie sfeervolle foto's samen met je partner laten maken? Neem dan hier contact op met Fotografie by Lindsey voor meer info of het maken van een afspraak.


bottom of page