top of page

Loveshoot


Een loveshoot is een mooie manier om samen jullie liefde voor elkaar te vieren. Zomaar of voor een speciale gelegenheid zoals de aankondiging van jullie huwelijk (ook wel pré-weddingshoot genoemd) of bijvoorbeeld voor aan de muur in jullie nieuwe woning.

Van Jetske en Roy maakte ik een uitgebreide loveshoot, we fotografeerde op 4 verschillende locaties met 4 verschillende outfits. Het werd een ontspannen fotoshoot met mooie, ongedwongen foto’s op locaties die bij dit vrolijke stel passen. Aan de samenvattingen van de loveshoot is heel duidelijk te zien hoe belangrijk de locatie en kleding keuze is voor de sfeer van de fotoshoot.

Wil je ook jullie liefde voor elkaar laten vastleggen met een loveshoot? Neem dan hier contact op met Fotografie by Lindsey voor vragen of het maken van een afspraak.

bottom of page