top of page

Portretfotografie Bergen op Zoom


Met een mooie portretfoto maak je vaak een goede eerste indruk, dit kan zakelijk of privé zijn. Portretfoto's worden tegenwoordig overal op internet gebruikt, denk aan social media, zakelijke websites, datingsites en zo zijn er nog veel meer plekken waar je met een mooie profielfoto een goede indruk achter kan laten. Wil jij ook goed voor de dag komen met jou portretfoto? Boek dan een portret fotoshoot bij Fotografie by Lindsey. Heb je vragen of wil je een afspraak maken, neem dan hier contact met mij op.

Voor portretfotografie wordt er altijd gekozen naar een locatie die bij je past. Wat wil je uitstralen en welke sfeer hoort hierbij.....dit kan bijvoorbeeld zakelijk, lief of juist stoer zijn. Hou je van een natuurlijke locatie of kies je voor industrieel? Samen gaan we op zoek naar de juiste locatie voor jou shoot.

Voor deze fotoshoot kozen we voor een stoere industriële locatie, restaurant Koej in Bergen op Zoom. Bekijk hier een samenvatting van de portretfotoshoot van Tom.

portretfotografie Bergen op Zoom

portretfotografie Bergen op Zoom


bottom of page