top of page

Portfolio fotoshoot model


Lynn wil graag model worden, een goede start is het opbouwen van een portfolio.

Goede en recente foto’s zijn belangrijk als je als professioneel model aan het werk wilt of bent. Opdrachtgevers die op zoek zijn naar modellen voor een opdracht kijken naar je portfolio en ervaring.

Ik sprak met Lynn af op locatie in Breda, van te voren hadden we aan de hand van een moodboard haar fotoshoot besproken. Ik hielp haar met een aantal tips voor haar houding blik en haar tijdens de fotoshoot, ze pakte alles snel op en bleek een natuurlijk talent te zijn.

Succes Lynn met je modellen carrière!

Heb je ook interesse om model te worden of lijkt het je gewoon leuk om een keer "model voor een dag" te zijn? Dan help ik je graag verder, je kan hier contact opnemen met Fotografie by Lindsey dan bespreken we samen verder jouw wensen voor de portfolio fotoshoot.

"Model voor een dag" is nu ook cadeau te geven in de vorm van een cadeaubon, info hierover kan je hier aanvragen.


bottom of page