top of page

Newborn tweeling fotografie Etten-Leur


Dit zijn Rosalie en Sebastian, twee weken oud toen ik bij ze thuis kwam in Etten-Leur voor het maken van hun newborn fotoshoot. Een newborn tweeling mogen fotograferen is toch altijd weer bijzonder. Rosalie en Sebastian zijn een twee-eiige tweeling met nu al duidelijk twee verschillende karakters. Rosalie is een meisje dat nu al duidelijk aangeeft wat ze wil en Sebastian is een rustig klein jongetje dat alles wel goed vind.

Voor de meest pure newborn foto's is het mooi om pasgeboren kindjes slapend te fotograferen, dit koste bij Rosalie en Sebastian nog best wat tijd. Omstebeurt waren ze klaar voor de fotoshoot. Maar met wat extra geduld, tijd en aandacht sliepen ze uiteindelijk tegelijk en konden de newborn foto's worden gemaakt. Bekijk hier een samenvatting van hun fotoshoot.

Wil je ook mooie foto's van je pasgeboren kindje(s) laten maken? Neem dan hier contact op met Fotografie by Lindsey voor vragen of het maken van een afspraak.


bottom of page