top of page

Zwangerschapsfotografie en newborn fotografie Breda


Dit keer een combinatie fotoshoot op het blog. Een paar jaar geleden kwam ik bij Frans en Barbara thuis toen hun zoon Jurre geboren was. Nu verwachtte ze hun tweede kindje en kozen dit keer voor een combinatie van zwangerschapfotografie en newborn fotografie. Een paar maanden geleden maakte ik de zwangerschapfotoshoot op locatie in Breda. Inmiddels zijn ze de trotse ouders geworden van Rob en is de newborn fotoshoot ook gemaakt. Bekijk hier het reultaat van twee leuke fotoshoots....

Verwachten jullie ook een kindje en wil je deze bijzondere periode vast laten leggen in combinatie met een newborn fotoshoot? Kijk dan voor meer informatie of voor het maken van een afspraak op de website van Kiddografie:

Kiddografie is onderdeel van Fotografie by Lindsey

​​

bottom of page