top of page

Newborn fotoshoot Bergen op Zoom


Twee jaar geleden maakte ik een newborn fotoshoot van Fenna. Inmiddels is Fenna de trotse grote zus van Lizzy geworden en kwam ik opnieuw bij dit gezin thuis in Bergen op Zoom, dit keer voor het maken van de newborn foto's van Lizzy.

Voor de fotoshoot kozen we voor het gebruiken van dezelfde achtergronden als bij de fotoshoot van Fenna, zodat de foto's qua sfeer goed bij elkaar passen en straks naast elkaar in huis gehangen kunnen worden.

Terwijl Fenna een knuffel stapel naast mij bouwde lag Lizzy heerlijk te slapen en maakte ik haar fotoshoot. We sloten de serie af met een aantal mooie familiefoto's....

Wil je ook een newborn fotoshoot laten maken van je pasgeboren kindje? Kijk dan voor meer informatie of voor het maken van een afspraak op de website van Kiddografie: www.kiddografie.nl

bottom of page