Newborn babyfotografie Bergen op Zoom


Dit is kleine Aaron, zijn grote broer Finn had ik al eens mogen fotograferen toen hij een paar maanden oud was. Dit keer kwam ik bij deze familie thuis in Bergen op Zoom voor het maken van de newborn fotoshoot. Soms hebben pasgeboren kindjes een regeldag en zijn ze erg onrustig tijdens een fotoshoot. Dit was ook zo bij Aaron op de dag van de fotoshoot, maar met veel knuffelen voeden en wachten lukte het uiteindelijk toch nog om deze mooie serie newborn foto's van hem te maken......

Wil je ook foto's van je pasgeboren kindje laten maken? Kijk dan voor meer informatie of voor het maken van een afspraak op de website van Kiddografie: www.kiddografie.nl

#newbornfotografieBergenopZoom #newbornfotografie #newbornfotoshoot

fotografiebylindsey@gmail.com  I  KVK 63059134  I  Tel. 06-21621132

 

algemene voorwaarden

© 2020 by Fotografie by Lindsey

  • Instagram App Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Facebook App Icon