top of page

Zakelijk portret Bergen op Zoom


Een paar weken geleden mailde Astrid mij met de vraag of ik een zakelijk portret van haar wou maken. Het was immers al 10 jaar geleden dat ze zowel zakelijk als privé haar profielfoto had veranderd en het werd nu echt wel tijd voor een online update.

Astrid werkt in de bouw sector en samen zochten we een locatie in de buurt van Bergen op Zoom die hier bij past. Zelf was Astrid best zenuwachtig voor de zakelijke portret shoot en vond zichzelf niet erg fotogeniek. Bij de shoot ging de spanning er al snel af en zo kon ik van Astrid een mooie zakelijke serie maken, waarbij ze er zeker fotogeniek op staat.

Heeft jouw zakelijk profiel ook een update nodig en wil je hiervoor een zakelijk portret laten maken? Ik bespreek graag met je de wensen en de mogelijkheden om zo tot een portret shoot te komen van wie je bent en wat je zakelijk uit wil stralen.

zakelijk portret Bergen op Zoom


bottom of page