top of page

Newborn lifestyle shoot tweeling Bergen op Zoom


Een lifestyle shoot verteld het verhaal van jullie gezin in de eerste weken. Bij een newborn lifestyle shoot focus ik op het kindje en in dit geval op de kindjes. Ik fotografeer jullie kindje zowel in jullie armen als alleen. En kom hiervoor bij jullie thuis zodat het kindje gefotografeerd kan worden in zijn eigen vertrouwde omgeving, met de ruimtes in jullie huis als decor van de fotoshoot. Wil je een speciaal moment laten vast leggen tijdens een newborn lifestyle shoot zoals bijvoorbeeld het geven van borstvoeding of het badje dan kan dit natuurlijk ook. Ik bespreek graag met jullie de wensen voor jullie lifestyle shoot.

Verwachten jullie ook een kindje en hebben jullie interesse in een newborn lifestyle shoot of een pure newborn fotoshoot? Neem dan hier contact met mij op voor vragen of het maken van een afspraak.

Een lifestyle shoot is ook te boeken als zwangerschapsshoot en voor een jong gezin.

Bekijk hier een samenvatting van de lifestyle shoot van Luuk en Evi in Bergen op Zoom.

newborn lifestyle fotoshoot Bergen op Zoom

bottom of page