top of page

Familiefotografie Breda


De klok is inmiddels verzet naar de zomertijd en de vogels beginnen te fluiten.....het is lente! Tijd om heerlijk naar buiten te gaan met je gezin. Lekker buiten zonder jas in het zonnetje, spelen, knuffelen, rennen en gezellig samen zijn. De perfecte setting voor een familiefotoshoot.

Bij deze familiefotoshoot in Breda stonden dit keer de kinderen centraal en bleven de ouders even op een afstandje meekijken naar dit gezellige groepje. De oma van deze 5 kleinkinderen had de fotoshoot cadeau gekregen van een vriendin en nu ze allemaal samen waren voor de verjaardag van één van de kinderen was het een mooie gelegenheid om de dag te startten met de familiefotografie.

Voor de fotoshoot reden we naar een mooie buitenlocatie in Breda, hier ging ik met de kinderen op stap rond de locatie. Ik fotografeerde ze in verschillende samenstellingen, met z'n allen, per gezin en de twee nichtjes samen. Het werd een sfeervolle vrolijke fotoshoot waarbij iedereen het naar zijn zin had.

Wil je ook familiefoto's laten maken op locatie van je eigen gezin of meerdere gezinnen samen? Neem dan hier contact met mij op voor vragen of het maken van een afspraak.

familiefotoshoot Breda

#familiefotografie

bottom of page