top of page

Newborn lifestyle fotografie


Wat leuk dat je op mijn blog komt kijken. Dit keer wil ik je graag kennis laten maken met een nieuw soort fotoshoot die nu ook te boeken is bij Fotografie by Lindsey; de lifestyle shoot. Wat is een newborn lifestyle fotoshoot? Bij lifestyle fotografie kom ik bij je thuis fotograferen en fotografeer ik jullie leven, hoe je lekker aan het knuffelen bent met je pasgeboren kindje, hoe ze in haar bedje ligt, hoe hij in jullie armen ligt te slapen......

Jullie mogen tijdens de lifestyle shoot lekker genieten van elkaar en het moment, terwijl ik dit mooi en puur vastleg. Ik vertel hiermee jullie verhaal en hoe mooi is het om hier later met mooie beelden op terug te kunnen kijken?!

Wil je ook een newborn lifestyle shoot door mij laten maken? Neem dan hier contact met mij op voor vragen of het boeken van de shoot

De lifestyle fotografie is ook te boeken als zwangerschapsshoot en fotoshoot voor een jong gezin.

newborn lifestyle fotografie

bottom of page