top of page

Newborn fotografie Lepelstraat


Een nieuw leven, klein en puur en altijd weer bijzonder om vast te mogen leggen met een newborn fotoshoot. De eerste paar weken slapen, groeien en veranderen kindjes snel. Deze pure newborn foto's kunnen dan ook alleen worden gemaakt als het kindje nog echt pasgeboren is (meestal binnen de eerste 14 dagen na de geboorte en soms als het door omstandigheden niet eerder kan net iets later). Voor een newborn fotoshoot kom ik altijd bij het kindje thuis, zo kwam ik ook bij Tijn in Lepelstraat voor zijn newborn fotoshoot. Tijn was hier 12 dagen oud en sliep rustig door de fotoshoot heen. Ook mama, papa en zijn grote broer Luc namen deel aan de fotoshoot. Bekijk hier een samenvatting van de newborn fotografie van Tijn.

Wil je ook mooie pure newborn foto's laten maken of een newborn fotoshoot cadeau geven? Neem dan hier contact op met Fotografie by Lindsey voor meer info of het boeken van een fotoshoot.

newborn fotografie Lepelstraat


bottom of page