top of page

Zwangerschapsfotografie


Het is erg bijzonder om een nieuw leven in je buik te hebben. Je zwangerschap beleef je samen met je partner en / of gezin, door het laten maken van een zwangerschapsshoot kan je deze mooie periode in jullie leven samen vastleggen voor later.

Zwangerschapsfoto’s kan je het beste laten maken rond de 34ste week van je zwangerschap. Een zwangerschapsfotoshoot kan op locatie of bij je thuis gemaakt worden, hierbij kan er rekening worden gehouden met speciale wensen voor de sfeer en stijl van de fotoshoot. Binnenkort is het ook mogelijkheid om een zwangerschapsfotoshoot door mij in de studio te laten maken (interesse? Vraag hier naar de mogelijkheden).

Een zwangerschapsshoot op locatie:

Ik vind het belangrijk dat het een relaxte shoot wordt. Voor de fotoshoot spreken we af op locatie, maken samen een wandeling, praten wat en ondertussen leg ik je / jullie vast. Ik fotografeer het liefst zo natuurlijk mogelijk, maar ik zal waar nodig natuurlijk ook aanwijzingen geven. Kinderen zijn bij de fotoshoot ook welkom, het is voor het hele gezin een bijzondere periode. Het belangrijkste is dat jullie ervan genieten!

Een zwangerschapsshoot thuis of in de studio:

Thuis of in de studio zijn de foto's wat "geposeerder" maar zeker niet minder mooi! Ook hier zorg ik voor een ontspannen en spontane sfeer. Ik fotografeer je zwangerschap zo puur mogelijk en leg hierbij de nadruk op de liefde voor het kindje en elkaar.

Voor de zwangerschapsshoot kan er gekozen worden voor één of meerdere outfits.

Bekijk hier een samenvatting van één van de door mij gefotografeerde zwangerschappen, de zwangerschapsshoot die Lynn van haar vriend cadeau kreeg.

Heb je ook interesse in het laten maken van een zwangerschapsshoot? Neem dan hier contact op met Fotografie by Lindsey voor info of het maken van een afspraak.


bottom of page