top of page

Zwangerschapsfotografie en newbornfotografie Hoogerheide


Lucinda en Joost verwachtte hun 2de kindje en kozen voor een combinatie pakket van zwangerschapsfotografie en newborn fotografie.

Voor de zwangerschapsshoot sprak ik met ze af bij een mooi natuurgebied in Bergen op Zoom. Eerst bespraken we hun wensen voor de fotoshoot en tijdens een gezellige wandeling maakte ik een sfeervolle reportage.

Even later toen hun kindje geboren was kwam ik bij ze thuis in Hoogerheide voor het maken van de tweede fotoshoot van kleine Joony. Het werd een mooie serie pure newborn foto's. Bekijk hier onder een samenvatting van het eindresultaat van beide shoots.

Ben je ook in verwachting en wil je mooie foto's laten maken van je zwangerschap en of pasgeboren kindje? Klik dan hier voor vragen of het maken van een afspraak.


bottom of page