Familiefotografie Hoogerheide


Een fotoshoot is een investering die steeds waardevoller wordt door de jaren heen. Door het regelmatig te laten fotograferen van je kinderen en / of gezin heb je een mooie tastbare herinnering voor later.

Toen Lieke 8 maanden geleden geboren werd kwam ik bij haar thuis voor het maken van de newborn foto's, ik maakte toen ook een aantal foto's samen met haar broer en deze werden verwerkt in het geboortekaartje. Nu 8 maanden later mocht ik dit vrolijke gezin nogmaals fotograferen, dit keer op locatie. Met als resultaat een vrolijke familiefotoshoot. www.kiddografie.nl


fotografiebylindsey@gmail.com  I  KVK 63059134  I  Tel. 06-21621132

 

algemene voorwaarden

© 2020 by Fotografie by Lindsey

  • Instagram App Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Facebook App Icon